UNIUNEA EUROPEANA
GUVERNUL ROMANIEI
Investim in mediu. Credem in viitor.
ARIA NATURALA PROTEJATA
MAGLAVIT
INSTRUMENTE STRUCTURALE
2007-2013
Proiect co-finantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala
Comunicat de presa

Impactul activităților antropice asupra speciilor de păsări protejate în aria naturală protejată de importanță comunitară ROSPA0074 Maglavit

 

Data adaugare: 2014-03-31 00:00:00

Titlu proiect: „Managementul integrat al ariei naturale protejate de importanta comunitara ROSPA 0074 MAGLAVIT”

Nr. Contract finantare: 129751/26.06.2012

Cod SMIS: 37505

 

Beneficiar :  SC BUTTERFLY EFFECT SRL 

 

                                                                                                  COMUNICAT

  

31 martie 2014

 

                Luni, 31 martie 2014, în Aula Buia a Facultății de Agronomie și Horticultură a Universității din Craiova, va avea loc seminarul cu tema: Impactul activităților antropice asupra speciilor de păsări protejate în aria naturală protejată de importanță comunitară ROSPA0074 Maglavit” din cadrul proiectului “Managementul integrat al ariei naturale protejate de importanță comunitară ROSPA 0074 Maglavit” SMIS-CSNR 37505.

                La eveniment vor participa studenți și cadre didactice ale Facultății de Agronomie și Horticultură precum și specialiști implicați în activitățile de protecție a mediului. Simpozionul își propune să crească interesul tinerilor pentru problemele de conservare a mediului. De asemenea, el va asigura o informare corectă cu privire la efectele pozitive pentru protejarea și conservarea naturii pe care le pot avea bunele practici de management din cadrul ariilor naturale protejate.

Participanții la eveniment vor efectua, în luna mai a.c., și o vizită în teren care va asigura o mai bună informare și implicare a tinerilor în protecția biodiversității din aria naturală protejată de importanță comunitară ROSPA0074 Maglavit.

 

 

Tania Levcenco

Expert PR

Informații suplimentare la tel/fax: 0351.43.40.45, email: office@btf.ro, sau pe site-ul proiectului: www.ariamaglavit.ro.

 

Ut vitae consectetuer mi in risus pulvinar, ac dolor augue penatibus nisl quisque malesuada, suspendisse sed. Consequat tempor. Imperdiet posuere urna lacus eget, ligula lectus in a, vel tempus fringilla a sem scelerisque dolor. Massa mi malesuada vivamus ac accumsan adipiscing, pede amet et, nulla massa nunc potenti pede, phasellus semper nam diam eu, aut erat posuere. Vel feugiat eleifend arcu faucibus nullam eu.
DESCARCA